Як вибрати веб-студію для розробки сайту в Україні

Web
Схожі статті
[news]
Жов 26, 2023
Етапи розробки сайту
[news]
Жов 19, 2023
Скільки коштує створити сайт в Україні
[news]
Жов 04, 2023
Розробка сайту на WordPress
[news]
Сер 15, 2022
Вартість розробки інтернет магазину
Як вибрати веб-студію для розробки сайту в Україні

IT-галузь – одна з тих, що розвиваються найбільше у світі. В Україні є грамотні фахівці, які об’єднуючись, створюють веб-студії. Як вибрати розробника сайту, якісного і зі складною структурою? Знайти веб-студію з відповідальними і досвідченими програмістами можна, спираючись на портфоліо.

Веб-студія в Києві GTRIX пропонує свої послуги зі створення онлайн-проєкту, який успішно презентує бізнес, продає продукт. У компанії працюють професіонали з відповідною освітою і навичками. Наші співробітники не перестають розвиватися в IT-сфері та в курсі останніх трендів.

Сайт веб-студії та портфоліо

Усі без винятку веб-студії заявляють про те, що можуть розробити сайт. Однак веб-ресурс буває різної структури. Замовнику належить відповісти собі на запитання, які завдання має вирішувати онлайн-проєкт, які функції потрібні, щоб керувати онлайн-бізнесом. Важливо й розуміння, можна обійтися шаблонним дизайном чи необхідний унікальний.

У кожної веб-студії є свій сайт, за допомогою якого розповідаються переваги. Тут же представлені роботи співробітників. Замислившись над питанням, як вибрати підрядника для створення сайту, вивчіть сайт IT-компанії. Сайт має привертати увагу оригінальним, не надто яскравим дизайном. Також зручною має бути навігація. Зверніть увагу, чи є всі важливі розділи в меню.
Досвідчені програмісти знають, як зробити так, щоб навіть найскладніший сайт завантажувався швидко. Скільки часу йде на завантаження веб-ресурсу компанії?

Як вибрати веб-студію для виконання замовлення? Портфоліо розповість про виконавця більше, ніж він сам про себе. Перейдіть за посиланнями, подивіться, які сайти вже створювала компанія.

Важливо поцікавитися процесом замовлення розробки сайтів. Факт того, що клієнт вирішив замовити онлайн-майданчик, в ідеалі має підтверджуватися укладенням договору.

В угоді прописують права та обов’язки учасників угоди. Наприклад, до якої дати програмісти мають здати готовий проєкт, які завдання має вирішувати ресурс. Якщо виконавець не впорався зі своїми зобов’язаннями, яку відповідальність він несе.

Зателефонуйте за телефоном, вказаним на сайті компанії. Як знайти висококваліфікованого розробника сайту? Поспілкуватися з ним. Якщо з вами розмовляє менеджер, зверніть увагу, як він відповідає на ваші запитання, наскільки терпляче пояснює моменти, які для вас незрозумілі. Спілкування має бути живим. Якщо воно неохоче, можна припустити, що співпраця буде повільною і млявою.

Как выбрать веб-студию для создания сайта

Технічні особливості

Онлайн-майданчик можуть написати “з нуля” або на основі шаблону і наявного движка. Замовнику доведеться взаємодіяти з проект-менеджером, завдання якого – допомогти придумати структуру веб-ресурсу і правильно скласти для програмістів ТЗ. Якщо необхідне підключення платіжної системи, клієнт завчасно уточнює, чи можуть співробітники веб-студії запропонувати створення сайтів в Україні з такими технічними особливостями.

Буває так, що замовнику необхідний сайт-візитка. Тоді підійде співпраця з компанією-новачками, фахівці якої вміють працювати з шаблонами. Переваги використання шаблонних платформ:

  • оперативне виконання замовлення;
  • порівняно проста робота з готовими шаблонами;
  • можна змінити деякі елементи;
  • інтуїтивно зрозуміла панель адміністратора.

Мінус використання шаблонних майданчиків – низька безпека. За бажання сайт можуть зламати шахраї. Хочете убезпечити веб-ресурс по максимуму? Думаєте над тим, як вам вибрати підрядника для розробки сайту? Тоді варто звернутися до фахівців, які пишуть майданчик онлайн “з нуля”, при цьому використовують сучасні фреймворки.

Також шаблонні сайти не підійдуть, якщо написати проєкт необхідно в кольорах бізнесу, що підходить за стилістикою під логотип. Можливості шаблонів обмежені. Нестандартного функціоналу ви не отримаєте.

Підбираючи серйозних професіоналів для виконання роботи, поцікавтеся, чи надають співробітники подальший супровід онлайн-проєкту. Адже складний сайт клієнт не зможе самостійно адмініструвати.

Тобто, щоб вибрати розробника свого сайту, замовнику спочатку потрібно визначитися з тим, якої кваліфікації програмісти йому будуть потрібні. Після цього слід вивчити майданчик IT-компанії, що вона може запропонувати клієнту. Консультуйтеся з менеджерами, читайте відгуки клієнтів, уточнюйте вартість послуги і питання, як вибрати веб-студію для розробки вашого сайту, відійде саме собою.

Сподобалася стаття?
0/5 (0)