Особливості розробки сайту

Web
Схожі статті
[news]
Лис 30, 2023
Безпека сайту, захист від зломів і атак
[news]
Жов 19, 2023
Скільки коштує створити сайт в Україні
[news]
Жов 04, 2023
Розробка сайту на WordPress
[news]
Сер 15, 2022
Вартість розробки інтернет магазину
Особливості розробки сайту

Багато підприємців у сучасний час займаються бізнесом не тільки офлайн, а й онлайн. При цьому не обійтися без розробки сайтів в Україні. Можна скористатися конструктором сайтів. Але в цьому разі власник бізнесу отримає звичайний майданчик з пересічним дизайном, до того ж слабо захищений від злому сторонніми особами.

Звернувшись до фахівців нашої веб-студії, можна розраховувати на унікальний дизайн, грамотне програмування, загалом комплексну роботу над онлайн-проектом найкращих фахівців. При цьому програмісти враховують особливості розробки сайту.

Етапи розробки успішного сайту

Процес розробки веб-сайту починається з постановки цілей і завдань. На зустрічі із замовником клієнт розповідає, для чого йому потрібен онлайн-проєкт і які результати він хоче отримати. Чим чіткіше клієнт уявляє собі майбутній онлайн-майданчик, тим точніше складається концепція і ТЗ для програмістів.
Етапи якісної веб-розробки.

  1. Розробка дизайну сайту – клієнт бачить і може оцінити, який вигляд матиме онлайн-проєкт. Процес створення унікального дизайну сайту передбачає виконання прототипу. На цьому етапі також вносяться зміни в дизайн, якщо в цьому є необхідність.
  2. Верстка. Програмісти займаються технічною складовою, додають необхідні кнопки і функції.
  3. Наповнення веб-ресурсу контентом.
  4. Процес створення сайту завершується тестуванням.

Після цього, щоб майданчик успішно розвивався і був у ТОПі у видачі пошукових систем, його потрібно просувати і обслуговувати. Коли проект простий, адмініструванням займається власник сайту. Якщо складний, краще довірити цю роботу професіоналам.

Співпрацювати з експертами після створення сайтів зручно. Якщо є помилки, порушений код або неправильно функціонує віджет, програмісти все виправлять без клопоту для замовника.

Сайт слід убезпечити від злому. Цим також займаються досвідчені фахівці.

Швидке завантаження сайту

Проблеми зі швидким завантаженням веб-ресурсу можуть виникнути, якщо йдеться про інтернет-магазин або багатосторінковий сайт іншого типу. Про швидке завантаження сторінок розробнику доведеться подбати ще на етапі створення онлайн-майданчика.
Від швидкого завантаження залежать:

  • конверсія;
  • залученість у бізнес потенційних клієнтів;
  • топове місце в результатах видачі.

Ці переваги дають змогу заощадити на оплаті послуг із просування веб-ресурсу. Найповільніше майданчик може завантажуватися при використанні мобільного трафіку. Користувачі інтернетом не готові чекати по 5 хвилин, поки завантажаться всі іконки, тому підуть до конкурентів.

  1. Ідеально, якщо онлайн-проєкт завантажується протягом трьох секунд.
  2. 5 секунд є нормальним показником завантаження.
  3. Якщо відвідувачам доводиться чекати 10-15 секунд, час щось змінювати.

Зрозуміти, скільки потрібно для завантаження сторінок, можна, скориставшись спеціальними сервісами. До особливостей створення сайту відносять уважне ставлення програмістів до цього пункту.

Що можна зробити? Зменшити величину сторінки, прибрати деякі кнопки і картинки. Розмістити сайт на якісному хостингу. Програмісти нашої веб-студії в Києві також можуть запропонувати спростити код та інші ефективні способи.

Особенности разработки сайта

СЕО – це важливо!

Завдяки СЕО-оптимізації, проводиться внутрішнє і зовнішнє налаштування онлайн-майданчика. Це дає змогу вийти в топові позиції під час видачі. Важливими тут є ключові слова та інші цільові запити.

До переваг СЕО відносять:

  • збільшення цільової аудиторії на сайті;
  • у рекламу можна вкласти менше коштів;
  • трафік на стабільному рівні;
  • у клієнтів формується довіра до компанії.

Технічна оптимізація є одним з етапів розробки будь-якого web сайту. Якщо СЕО продумано грамотно, оптимізація швидко покаже перші результати. Займаються цим фахівці, що працюють із семантикою, і копірайтери.

В основні етапи розробки якісного веб-сайту прийнято включати комплексну оптимізацію, коли на рекламу виділено мало коштів. Однак веб-ресурс вимагає просування в Інтернеті. Що допоможе впоратися з поставленим завданням?

Програмісти веб-студії GTRIX пропонують унікальний контент, розглядають можливість мікроформатів, заздалегідь продумують структуру онлайн-проєкту, заголовки. Щоб бути попереду конкурентів, важливо провести аналіз конкурентного середовища.

Де замовити розробку сайту

Розробку веб-ресурсу краще довірити команді досвідчених фахівців. Фрілансери пропонують низький цінник, але якість їхніх робіт залишає бажати кращого. Адже основою сайтів стають шаблонні рішення і конструктори, нічого цікавого і креативного.

Веб-студія GTRIX виконала велику кількість проєктів з унікальним дизайном. Фахівці працюють злагоджено, оперативно і пропонують послуги за помірною вартістю.

Сподобалася стаття?
5/5 (1)