Скільки коштує створити сайт в Україні

Web
Схожі статті
[news]
Жов 04, 2023
Розробка сайту на WordPress
[news]
Сер 15, 2022
Вартість розробки інтернет магазину
[news]
Чер 12, 2022
Вартість створення сайту в Україні
[news]
Тра 05, 2022
Завдання та цілі корпоративного сайту
Скільки коштує створити сайт в Україні

Процес розробки онлайн ресурсу включає кілька покрокових етапів. Скільки коштує створити сайт під ключ, визначає кількість фахівців, їхній досвід, час, який знадобився для реалізації проєкту. Середній цінник за веб-проєкт в Україні становить 2-50 тис. дол.

Складання стратегії та прототипування

Спочатку фахівці беруться за вивчення ринку, переваг і недоліків конкурентів. Потрібно зробити все, щоб залучити цільову аудиторію. Для цього є спеціальні інструменти, які використовують фахівці веб-студії GTRIX. Також важливо визначитися з планом просування онлайн сервісу.

Далі дизайнер приступає до виконання прототипу. Щоб дизайн був унікальним, важливо продумати основні кольори і яка форма елементів буде превалювати. Стиль має запам’ятовуватися і виділяти концепцію підприємства. Стратегію веб-проекту і прототипування можна замовити за ціною від 800 дол.

Виконання дизайну

Користувачі хочуть бачити красиву картинку. Завдання, яке належить вирішити програмісту, – створення сайтів в Україні, що продають товар, підтримують імідж підприємства і забезпечують дохід.

Візуальна картинка має приваблювати і викликати довіру. Прототип сайту будується на каркасі елементів проекту. Дизайнер займається промальовуванням веб-ресурсу для програмістів, які пізніше реалізовуватимуть технічну складову. Після розподілу елементів, фахівець наочно надає образ, яким буде завершений сайт.

На те, у скільки оцінюється зробити сайт, ціна залежить від кількості сторінок, додавання анімаційних картинок, складних форм. Цінник на зовнішнє оформлення варіюється від 900 дол.

Технічна складова і Васк-End розробка

Орієнтуючись на ідеї дизайнера, програмісти реалізують у життя прототип, відображають кнопки, формують блоки. Активні елементи мають відгукуватися на натискання.

Якими принципами керуються фахівці?

  1. Створення сайтів в Україні передбачає адаптивність проектів для будь-якого гаджета, незалежно від розміру екрана.
  2. В активному стані функції.

Результати роботи розробників тестують QA-інженери. Якщо виявляються помилки, їх виправляють. Вартість цього етапу розробки сайту від 500 дол.

Back-End передбачає відгук на команди, наприклад, надсилання відомостей на сервер під час реєстрації на сайті. Також важливо підключити інші сервіси, налаштувати програвання файлів різних типів, обробку складних команд. Вартість розробки Back-End у рамках створення сайту від 1 тис. дол.

Розробка адміністративної панелі

Завдяки адміністративній панелі, власник веб-ресурсу керує контентом. Можна змінювати вартість товарів, додавати продукцію і дані.

Деякі власники сайтів, намагаючись заощадити, відмовляються від розробки адміністративної панелі. У підсумку для внесення найменших змін доводиться звертатися до фахівців.

Ще один великий плюс наявності адміністративної панелі – захист від злому. Скільки коштує зробити сайт в Україні на цьому етапі? У межах 2-5 тис. дол.
Більш точну суму можна розрахувати, обговоривши веб-ресурс і визначивши цілі з програмістами в індивідуальному порядку. Замовте розробку сайтів в Україні у веб-студії GTRIX, і ми надамо консультації з цього питання.

Сколько стоит создание сайта в Украине

Сайт-візитка

Веб-ресурси створюють для досягнення якихось цілей, при цьому вони повинні приносити дохід. Веб-ресурс може відрізнятися набором функцій і складністю виконання. Орієнтуючись на тип сервісу, можна визначити, скільки коштує створити сайт в Україні.

Створення Landing Page використовують, щоб просунути бренд. Користувач отримує дані про бізнес, які товари і послуги пропонує підприємець, може почитати відгуки, блог, вивчити контакти. Це відповідний формат для представників малого бізнесу. Ціна онлайн проєкту від 1,5 тис. дол.

Інтернет-магазин

Розробка інтернет-магазину передбачає продаж безлічі товарів. З цієї причини структура складніша. Сайт електронної комерції важливо оснастити такими функціями:

  • робота з платіжними системами;
  • можливість додавати відгуки;
  • реєструвати користувачів;
  • рядок пошуку;
  • наявність адміністративної панелі;
  • розсилка повідомлень.

Щоб розробити такий веб-ресурс, потрібно витратити чимало часу і залучити кваліфікованих програмістів. Скільки коштує зробити сайт у Києві? Замовити сайт можна за ціною від 2 тис. дол.

Односторінковий веб-проект

Цільова сторінка виконується у вигляді окремого односторінкового сайту, що дає змогу просунути товар, або окремо виділеної сторінки на наявному онлайн-проєкті. З односторінкового сайту користувачам доносяться дані про продукт, при цьому вони не відволікаються на інші товари.

Цінник на сайт, що налічує одну сторінку, в Києві стартує від 900 дол.

Діджиталізація

Скільки коштує створити сайт з нуля? Від 1 тис. дол.

Онлайн проєкт під ключ, що дає змогу презентувати бізнес в Інтернеті та здійснити цифровізацію. Розробка сайтів в Україні передбачає створення стратегії розвитку, ідей і способів представлення компанії в Інтернеті. За необхідності для компанії створюють додаток.

Інформаційний і корпоративний веб-сайт

Інформаційний майданчик – це онлайн сервіс, що дає змогу через корисну інформацію налагодити діалог із потенційними клієнтами. Вибудовує довіру і підвищує авторитет. Ціна 1,5 тис. дол.

Розробку корпоративного сайту замовляють для підвищення впізнаваності компанії за рахунок фірмового стилю, трансляції експертності. Вартість створення сайту з нуля від 2 тис. дол.

Сподобалася стаття?
5/5 (2)