Розробка сайту на WordPress

Web
Схожі статті
[news]
Сер 15, 2022
Вартість розробки інтернет магазину
[news]
Лип 20, 2022
Почни розробку свого Лендінг Пейдж правильно
[news]
Чер 12, 2022
Вартість створення сайту в Україні
Розробка сайту на WordPress

Створення сайту на WP

WordPress – надійна і гнучка платформа, за допомогою якої можна зробити найпростіший і найскладніший сайт. Створення сайту на ВордПрес обирають понад 25% власників інтернет-ресурсів.

У веб-студії GTRIX працюють кваліфіковані та досвідчені програмісти, які знають, як зробити сайт на WordPress – ефективний і такий, що продає, привертає увагу.

Переваги WordPress

Обравши в якості платформи для сайту WordPress, клієнт отримує файли і базу даних, які будуть належати тільки йому. Розробники завжди готові відгукнутися на запитання користувача. Ядро відрізняється частим оновленням, також на платформі оновлюють модулі, віджети, хуки. Є своя система безпеки.

За допомогою безкоштовних плагінів можна вирішувати різні завдання. Движок вважається гнучким для оптимізації пошуку і розвитку сайту в пошукових системах. В адміністративній панелі є можливість просто і швидко додати розділи, сторінки, новинний блог, картинки. За необхідності створюються користувацькі розділи з будь-яким наповненням, наприклад, динамічні компоненти.

Доступно безліч фільтрів, можна встановити вибір різних валют. Немає кращого рішення для інтернет-магазину, ніж WooCommerce. Тут передбачені рішення на будь-який смак. Преміум плагіни коштують помірно.

Скориставшись великим вибором шаблонів, можна створити сайт на WordPress, що запам’ятовується. Преміум-шаблони дають змогу фахівцям підібрати відповідний до тематики онлайн-ресурсу дизайн.

Якщо ви шукаєте ексклюзивне рішення, програмісти GTRIX втілять бажане в реальність. Розробка сайту на WordPress дозволяє видозмінити його на будь-якому етапі, додавши додаткові сторінки з незвичайним дизайном. Спочатку це може бути лендінг пейдж, потім повноцінний сайт, а після інтернет-магазин.

Система витримує додавання безлічі товарів і відвідування 1000+ користувачів на добу. Багато що визначають оптимізація і хостинг. Ці характеристики забезпечать фахівці веб-студії GTRIX.

Замовити розробку сайтів вигідно у нас, адже ми знаємо, як зробити так, щоб сторінки сайту швидко завантажувалися. Важливо грамотно побудувати шаблон, увімкнути кеш і оптимізувати тексти, картинки. З ВордПрес бажане стає реальним, завдяки плагінам.

Онлайн ресурс буде захищений від зломів. Розробники платформи акцентують увагу на захисті даних і для цього періодично оновлюють ядро системи. Використовуючи плагін All In One WP Security, можна бути впевненим – шахраї не зможуть підібрати паролі для адмінпанелі, скористатися файловою системою. Також плагін дає змогу встановити надійний захист від вірусів.

Створення сайту на WordPress

Що включає розробка сайту на Вордпрес

Розробка сайту проходить поетапно.

  1. Створення сайтів під ключ починається з визначення цілей і завдань. З клієнтом узгоджуються терміни виконання інтернет-проєкту.
  2. Фахівці беруться за розробку прототипу. Йдеться про вивчення бізнес ніші. Проводиться аналіз конкурентного середовища, якщо потрібно, впроваджується УТП. Типові сторінки складаються, дотримуючись семантичної структури.
  3. Створення унікального веб дизайну сторінок. Фахівці враховують актуальні тренди і стандарти. Дизайн одночасно розробляється для телефонів та інших гаджетів.
  4. Програмісти приступають до виконання технічної частини. Здійснюється верстка, онлайн ресурс наповнюють контентом.
  5. Після тестування роботи сайту його здають клієнту. Якщо є недоробки, їх виправляють.

Дехто вважає, що розробка сайтів на платформі ВордПрес не потребує допомоги фахівців. Ви можете спробувати створити черговий шаблонний сайт, яких на просторах Інтернету величезна кількість. А можете замовити послугу професійного розроблення сайту на WordPress за помірною ціною в GTRIX, легко впізнаваний і адаптивний.

Від чого залежить ціна створення сайту на WordPress

Ціну на створення сайтів на WordPress визначає бажання клієнта, який сайт він хоче, якого обсягу. Розробка може бути унікальною або шаблонним рішенням. Також враховується наповненість онлайн ресурсу і його функціональність.

Не варто забувати про актуальний дизайн і SEO-оптимізацію. У GTRIX працюють досвідчені фахівці, які створили сотні успішних проєктів. Тому їхні послуги не можуть коштувати дешево. Вони добре знайомі з платформою WordPpress і виконують роботу в обумовлений термін.

Чому GTRIX довіряють

Замовляючи створення сайтів на WordPress у Києві у веб-студії GTRIX, можна розраховувати на відповідальний підхід команди професіоналів. Фахівці вже розробили безліч онлайн ресурсів під різний бізнес. Кожен сайт має бездоганну якість.

Сайтом зручно користуватися, користувачі зможуть легко знайти будь-які дані. Щоб опублікувати й оновити інформацію, адміністратору не потрібно виконувати складні дії. Замовивши онлайн сервіс у GTRIX, ви отримуєте своєрідну візитівку у веб-світі.

Сайт з нуля має гарну конверсію. Завдяки цьому, не потрібно витрачати багато грошей на рекламу. Замовлення приймаються в Києві та по всій Україні.

Сподобалася стаття?
0/5 (0)