Яка вартість створення сайту в Україні у 2024 році

Web
Схожі статті
[news]
Гру 16, 2023
Особливості розробки сайту
[news]
Лис 30, 2023
Безпека сайту, захист від зломів і атак
[news]
Лис 02, 2023
Адаптивний дизайн: як забезпечити чудове відображення на всіх пристроях
[news]
Жов 12, 2023
CMS або власна розробка: вибір платформи для сайту
Яка вартість створення сайту в Україні у 2024 році

Щоб визначити, скільки коштує створити сайт, важливо враховувати безліч чинників. До них відносять розмір, структуру онлайн проєкту, особливості дизайну та інші критерії.

Сайт розробляють поетапно. Щоб виконати кожен крок, потрібно затратити зусилля і час. Над кожним етапом працює окремий фахівець. Від кількості залучених експертів, терміну здачі замовлення залежить, скільки коштує зробити сайт у Києві та іншому регіоні.

Ціна розробки дизайну або робота технічного програміста оцінюється від 50 дол. за 1 год. Якщо говорити про ціну створення сайту, показник у середньому становить 40 тис. дол.

Формування стратегії веб-ресурсу

Щоб сайт був продуктивним і приносив прибуток, створення сайтів починається з вивчення конкурентів, визначення потенційних клієнтів і складання УТП. Тільки такий підхід дає змогу отримати хороший результат – високий прибуток.

Стратегію сайту складає команда фахівців, з метою вирішення таких завдань:

  • розуміння, яких бізнес-цілей необхідно досягти;
  • формування унікальної торгової пропозиції для цільової аудиторії бізнесу;
  • опрацювання СЕО;
  • продумування скетчів, концепції розвитку онлайн майданчика;
  • план, як слід просувати веб-ресурс, які найефективніші варіанти просування в цьому конкретному випадку.

Після опрацювання стратегії у створенні сайтів у Києві та інших регіонів настає творчий етап. Йдеться про розробку дизайнером агентства прототипу майбутнього сайту. Спеціаліст враховує побажання клієнта і ТЗ, створене програмістами. Його завдання –
визначитися з фірмовими кольорами і показати концепцію підприємства.

Вартість створення сайту в Україні у 2024 році на цьому етапі стартує від 2,8 тис. дол. Щоб розробити стратегію онлайн майданчика, фахівцям потрібно від 7 робочих днів.

Дизайн

Грамотний дизайн онлайн-майданчика допомагає підприємцю завоювати довіру користувача, викликати довіру і симпатію. Спочатку експерт створює каркас, де і в якій послідовності розташовуватимуться елементи онлайн-майданчика.

Якщо замовник затвердив каркас, дизайнер формує зручний для відвідувачів інтерфейс. Тепер замовник розуміє, що являє собою готовий веб-ресурс. Ціна на якісний дизайн з урахуванням трендів наближена до 2,5-10 тис. дол.

Какая стоимость разработки сайта в 2024 году

Технічне створення сайту

Коли розробка сайтів підходить до технічного етапу, фахівці втілюють у життя те, що намалював дизайнер. Усі кнопки мають бути активними, а поля і блоки клікабельними. Які цілі стоять перед програмістами?

  1. Сайт має легко відкриватися в будь-якому браузері.
  2. Бути адаптивним для екранів будь-яких гаджетів.
  3. Усі функції мають працювати.

Під ключ замовити в Україні сайт можна з тестуванням функціоналу. Цим займаються тестувальники. Вони шукають помилки й аналізують зручність інтерфейсу для користувача.

Скільки коштує у 2024 р. розробити сайт з нуля, визначають кількість сторінок, чи є анімація, функціональність, можливості веб-ресурсу. На етап технічного оформлення онлайн майданчика витрачається до 600 год. Робота фахівців оцінюється в 1,8-15 тис. дол.

Back-End розробка

Відповідає за передачу інформації на сервер. Також передбачає поєднання з іншими сервісами, налаштування нетрадиційної обробки даних. Йдеться про аудіо та відео файли.

На цьому етапі вартість створення сайту клієнта з нуля у 2024 році сягає 4-25 тис. дол.

Розробка панелі адміністратора

Наявність адміністративної панелі дає змогу власнику самостійно додавати і видаляти товари, змінювати опис. Для цього підходять шаблонні CMS, проте вони менш безпечні та мають обмеження у функціоналі.

Широкі можливості власнику дає розробка фахівцями окремої адміністративної панелі. Особливо такий варіант стане в пригоді власникам одразу кількох веб-ресурсів.

Вартість розробки сайту клієнта у 2024 році, а саме створення адміністративної панелі досягає значень 3-9 тис. дол.

Вартість послуг фахівців веб-студії GTRIX залежить від того, які завдання стоять перед експертами і що потрібно для їх реалізації. То скільки ж коштує зробити сайт у 2024 році у професіоналів? Від 11 до 62 тис. дол.

Сподобалася стаття?
0/5 (0)