Редизайн сайту – навіщо він потрібен?

Web
Схожі статті
[news]
Гру 16, 2023
Особливості розробки сайту
[news]
Лис 02, 2023
Адаптивний дизайн: як забезпечити чудове відображення на всіх пристроях
[news]
Жов 26, 2023
Етапи розробки сайту
Редизайн сайту – навіщо він потрібен?

Під час переходу на сайт перше, на що звертає увагу відвідувач – дизайн веб-ресурсу. Актуальний дизайн підсилює бренд, сприяє підвищенню обсягів продажів і викликає довіру у клієнтів до продукту.

Навіщо змінювати дизайн сайту? Редизайн актуальний, якщо веб-ресурс більше не виконує своїх функцій. Слідом за падінням продажів зменшується дохід. Причинами тому може бути застарілий дизайн або якщо він спочатку виконаний непрофесіоналами.

Створення дизайну сайту оновленого пропонують фахівці компанії GTRIX. Послуга надається за помірною ціною.

Причини оновлення дизайну онлайн-проєкту

Як уже згадувалося, одна з причин, чому необхідно оновити дизайн сайту – застарілий дизайн. Щодня з’являються нові тренди у веб-дизайні, впровадження яких робить веб-ресурс зручним для користувачів. Проводити редизайн необхідно раз на 2-3 роки, в крайньому разі, раз на п’ятирічку.

Зверніть увагу: коли сайту понад 5 років, він може некоректно відображатися на різних видах гаджетів, особливо це стосується смартфонів. Спробуйте відображення онлайн-проєкту технікою з різною діагоналлю. Якщо відображення некоректне, варто звернутися до фахівців веб-студії GTRIX з технічним завданням на виконання дизайну сайту.

Також оновлення рекомендується за наявності технічних помилок. Допомагає оптимізація і для ефективного просування сайту. На те, що дизайн вашого сайту застарів, вказують погані аналітичні значення. Падіння конверсії означає: відвідувачі втратили інтерес до онлайн-проекту. Необхідно подумати над його оформленням, можливо оновленням контенту.

Якщо компанія планує змінити маркетингову стратегію, пропонує нові лінійки товарів, модернізує продукцію, обов’язково потрібно оновити веб-ресурс. Крім ребрендингу рекомендується провести повноцінний редизайн.

Якщо сайт створювався за допомогою конструктора, ним не завжди зручно користуватися. Усе настільки складно, що користувачі не знають, як купити продукт або підписатися на новини компанії. У підсумку вони йдуть до конкурентів.

Кожна сфера має свої “фішки”, за допомогою яких підприємство презентує продукт, розповідає про те, як його можна замовити. Завдання підприємця – найняти програмістів, які зроблять онлайн-майданчик більш функціональним, ніж ресурси конкурентів. Саме такі експерти працюють у нашій веб-студії.

Що таке редизайн сайту і навіщо він потрібен

Що входить у редизайн

Що таке редизайн, цікавляться підприємці. Це комплекс дій, які змінюють зовнішній вигляд онлайн-майданчика, підвищують його функціональність. Залежно від побажань замовника, редизайн може включати.

  1. Виконання нового логотипу. Дозволяє прибрати застарілий логотип, який незручно використовувати.
  2. Зміна колірної гами. Шрифти й основні відтінки сайту повинні відповідати бізнесу. Також впроваджуються сучасні фішки.
  3. Веб-студія GTRIX пропонує змінити контент на сайті. Позбувшись зайвого контенту, неактуальних розділів, можна прискорити відкриття сторінок. Це одна з переваг редизайну будь-якого сайту. Якщо потрібно, низькоякісні картинки замінюють якісними. Для підвищення конверсії рекомендовано оновлення текстів.
  4. Використання анімованих елементів. Привертають увагу і створюють відчуття взаємодії.
  5. Опрацювання коду.
  6. Заміна старого меню, навігації. Актуальний тренд – застосування фільтрів.

Від чого залежить вартість редизайну

Розробка сайтів коштує по-різному, залежно від складності роботи і терміновості виконання замовлення. Чим швидше потрібно здати готовий сайт, тим ціна вища. Вартість редизайну будь-якого сайту визначається кількістю залучених до роботи фахівців і їхньою кваліфікацією.

Етапи ефективного редизайну сайту

З чого почати редизайн сайту, знають фахівці нашої веб-студії. Експерти спеціалізуються на створенні сайтів, їхньому просуванні та оновленні. Замовити редизайн можна, перебуваючи в Україні.

Етапи, з яких складається редизайн онлайн-проєкту.

  1. Бесіда із замовником і фіксація його ідей. Фахівці складають для себе план, яким має бути в підсумку веб-ресурс. На підставі зібраних даних аналізуються конкурентне середовище, потенційні покупці та вибудовуються завдання, які необхідно вирішити.
  2. Розробка ТЗ, що включає додавання нових функцій, завдяки яким сайтом зручно користуватися.
  3. Створення нового макета зі збереженням структури онлайн-проєкту.
  4. Дизайн втілюють у життя.
  5. Програмування. Програмісти коригують код, оптимізують сайт. Після цього сторінки відкриваються швидше.
  6. Проведення тестування. Перевірка того, наскільки працездатний новий дизайн, комфорт застосування майданчика. Якщо є помилки і неточності, фахівці вносять правки.
Сподобалася стаття?
5/5 (1)