Почни розробку свого Лендінг Пейдж правильно

Web
Схожі статті
[news]
Чер 12, 2022
Вартість створення сайту в Україні
Почни розробку свого Лендінг Пейдж правильно

Лендінгом називають сайт, що складається з однієї сторінки, на якій завжди є заклик до дії. Наприклад, завантажте презентацію, підпишіться на розсилку, купіть товар.

З чого розпочати створення лендінгу? Слід зрозуміти для якої аудиторії створюється Інтернет-ресурс. Чим точніше визначено аудиторію, тим легше її зацікавити. Тому що ви чітко розумієте потреби покупців.

Навіщо аналізувати конкурентів та покупців

Щоб Ви не продавали, у Вас завжди будуть конкуренти. Потенційні клієнти обирають між товарними позиціями Вашої та інших компаній. Завдання підприємця – показати переваги замовлення товару у нього. Насамперед пропозиція має бути вигідною або зручною.

З чого розпочати створення ленднінгу у межах аналізу конкурентів? Можна самостійно вивчити пропозиції подібних компаній. Але це вимагає часу та певних знань.

Професійний аналіз конкурентів здатний провести лише експерт. Завдання фахівця – визначити слабкі та сильні сторони бізнесу. Ви на сайті можете запропонувати продукцію за помірною вартістю, безкоштовну доставку при оформленні замовлення на певну суму.

Замовити landing page у веб-студії «GTRIX STUDIO» обирають ті, хто хочуть успішно розвивати бізнес в інтернеті. На сайті потрібно не просто розповісти про товар. Мета – зробити його помітним для конкретних людей.

Аналізуючи покупців, фахівці визначають обмеження щодо реалізації продукту. Наприклад, товар може бути сезонним (шапки та окуляри) або затребуваним лише у свята (повітряні кулі, дитячі костюми). Співробітники веб студії у Києві знають, як закрити біль та сумніви цільової аудиторії у будь-якій бізнес діяльності.

Чому важливий текст Лендінг Пейдж?

При створенні та розробці landing page важливо приділити увагу написанню тексту. Текст має бути структурований і мати головну думку. Тоді він легко читається та запам’ятовується. Орієнтуючись на портрет цільової аудиторії, потрібно лаконічно розповісти про користь товару.

Розробка сайту досвідченою командою фахівців «GTRIX STUDIO» передбачає написання тексту в інфостилі, без штампів та необ’єктивних оцінок. Складним пропозиціям користувачі інтернету воліють прості та зрозумілі. Крім тексту важливо продумати, які фотографії підійдуть для сайту.

Якісним вважається інтернет ресурс з технічною оптимізацією, необхідної для пошукових систем. Оптимізація тексту передбачає додавання ключових фраз, якими користувачі шукають в інтернеті товар. Для вибору ключів використовують спеціальні сервіси. Однак розробка ефективного landing page не зазнає перенасичення тексту ключами.

Що таке прототип

Після аналізу цільової аудиторії, підготовки офферу та написання тексту, програмісти приступають до створення прототипу. Прототипом називають карту веб-ресурсу, на якій схематично показано, де будуть знаходитися текст, фото, відео та загальна структура проекту.

Для малювання прототипу експерти веб-студії «GTRIX STUDIO» застосовують програмні інструменти. За їх допомогою проектувальники збирають та тестують сайти.

Прототип Лендінг Пейдж (односторінкового сайту) допомагає розмістити елементи та протестувати, чи зручно відвідувачам читати інформацію в такому порядку. Залишилося заповнити секції контентом та погодити роботу із замовником.

Необхідні зміни вносяться до програмного продукту на цьому етапі. Готовий сайт змінити складніше.

Сподобалася стаття?
5/5 (2)