Інтеграція платіжної системи на сайт

Web
Схожі статті
[news]
Жов 26, 2023
Етапи розробки сайту
[news]
Жов 19, 2023
Скільки коштує створити сайт в Україні
[news]
Жов 04, 2023
Розробка сайту на WordPress
[news]
Сер 15, 2022
Вартість розробки інтернет магазину
Інтеграція платіжної системи на сайт

Бізнес діяльність давно перейшла в Інтернет. Всесвітня павутина дає змогу отримувати клієнтів для будь-якого виду комерційної діяльності. Компанія може продавати товари на веб-ресурсі, який розповість про продукти максимум корисної інформації.

Створення інтернет-магазину, особливо онлайн-сервісів і майданчиків для торгівлі є прямим доказом зручності застосування сайтів. Кожен охочий може здійснювати покупки, не покидаючи стін будинку. Одна з важливих умов виконання угоди купівлі-продажу – розрахунок за продукт тут і зараз. Інтеграція платіжної системи на сайт збільшує ефективність його функціонування.

Розробляють торгові майданчики досвідчені фахівці. Тільки завдяки їхній допомозі, можна досягти високого рівня продажів і швидкого завантаження сторінок. Щоб успішно розвивати бізнес і збільшувати свій дохід, підприємцю всього лише потрібно зв’язатися з досвідченими фахівцями компанії, які візьмуться за якісну розробку сайтів.

Складання технічного завдання за замовчуванням передбачає інтеграцію з платіжною системою. Ця функція має бути запланованою до виконання без прохання клієнта. Самостійно можна витратити скільки завгодно часу на встановлення опції. Але краще звернутися до професіоналів веб-студії GTRIX. Фахівці готові взятися за роботу вже сьогодні і виконати замовлення будь-якої складності до обумовленого із замовником терміну.

Як з’явилися платіжні системи та онлайн-оплата

Ще до того як почав розвиватися онлайн-бізнес, стартувала діджиталізація банківської системи. Перший пластиковий носій від Banc of America з’явився в 1958 р. Згодом було сформовано платіжну систему Visa. Наскільки успішним стало таке рішення, стало очевидним протягом наступних кількох років. Кількість власників пластикових носіїв у 70-ті р. р. наблизилася до кількох мільйонів. До 1967 р. було запущено систему MasterCard.

Магазини і покупці товарів оцінили плюси оплати без використання готівки. Реалізація бажаного почалася з перших торгових онлайн майданчиків. Впроваджувалися платежі на той момент просто, гнучких можливостей ще не існувало.

У 1993 р. відбулася важлива подія – на ринку з’явилися електронні грошові кошти. В Америці було представлено першу платіжну онлайн-технологію eCash. Зберігання електронних грошей здійснювалося на жорсткому диску ПК. Оборот забезпечували спеціальні програми.

Ринок продовжував зростати. Платіжних систем стало сотні. Намітилися лідери, а ті, що не витримали конкуренції, зникли.

В Україні інтеграція системи оплати на сайт здійснюється для інтернет-магазину або будь-якого іншого комерційного онлайн-ресурсу. Наша компанія, використовуючи фінансові інструменти, забезпечить можливість онлайн-покупок. Проконсультуватися щодо наявних платіжних систем в Україні можна з менеджерами веб-студії GTRIX.

Интеграции платежных систем на сайт

Як вибрати компанію-постачальника

Інтеграція сайту з платіжними системами виконується за інструкцією покроково. Але спочатку потрібно вибрати відповідну компанію. Необхідно дотримуватися певних критеріїв.

Сучасні системи простіше зареєструвати. Фінанси практично моментально опиняються на рахунку магазину. Який мінус таких систем? Висока комісія за переказ коштів, що іноді перевищує маржу.

Класичні системи затримують гроші на кілька днів, через це ними не можна розпоряджатися. У цей час обробляється транзакція, тому комісія нижча.

Обирайте платіжну систему, орієнтуючись на потреби. Зверніть увагу на обсяги продажів і визначтеся з тим, чи будете оплачувати комісію за швидке виведення грошей.

Вирішивши встановити безпечну платіжну систему на сайт, важливо, щоб персональні відомості клієнтів залишалися конфіденційними. Забезпечують нерозголошення спеціальні ключі шифрування. Деякі компанії-постачальники видаляють інформацію про карти відразу після проведення оплати.

Важливо, щоб користувач почувався комфортно, від цього зростає відчуття довіри. Зверніть увагу на інтерфейс. Оцініть зручність використання, чи легко розібратися в опціях? Як читається шрифт, чи є підказки? Користувач, який не зміг зорієнтуватися в інтерфейсі, не оплатить товар, і ви втратите гроші.

Перелік платіжних систем в Україні

Які платіжні системи є сьогодні в Україні? Соціально важливою платіжною системою називають MasterCard. Картки в Україні пропонують 40 банківських установ. Щоб система користувалася популярністю, діють програми лояльності.

Картки VISA емітують 50 українських банків. Цікавим сучасним рішенням може стати впровадження платіжної системи на український сайт GooglePay або ApplePay, Liqpay. Вартість Liqpay інтеграції на сайт визначається використовуваними інструментами.

До п’ятірки платіжних систем сьогодні в Україні входить система Простір, що дає змогу розраховуватися за продукцію і послуги, отримувати готівкові банкноти. Співпрацюють із компанією-постачальником 53 українські банки.

Деякі власники веб-ресурсів вважають, що зможуть розібратися, як можна зробити платіжну систему на своєму сайті. Але впроваджені інструменти не функціонують коректно, і роботу доводиться переробляти. Підключити платіжні системи якісно до сайту за помірну ціну пропонують досвідчені фахівці веб-студії GTRIX. Зв’яжіться з менеджером для запису на консультацію, і ми оперативно вирішимо вашу проблему.

Сподобалася стаття?
0/5 (0)