Доопрацювання сайту: що це і для чого потрібне

Web
Схожі статті
[news]
Гру 28, 2023
Редизайн сайту – навіщо він потрібен?
[news]
Лис 25, 2023
Поліпшення швидкості завантаження сайту
[news]
Жов 26, 2023
Етапи розробки сайту
Доопрацювання сайту: що це і для чого потрібне

Щоб розширити і модернізувати сайт, потрібне доопрацювання сайту, яке загалом допоможе підвищити якість сайту. Також мета, якої потрібно досягти – зробити сайт комфортнішим для користування відвідувачами.

У рамках завдання фахівці займаються пошуком і усуненням помилок, впровадженням додаткового функціоналу, встановленням плагінів, створенням оновленого дизайну і наповненням контенту.

Види доопрацювання сайту

Розрізняють кілька видів доопрацювання сайту.

  1. Технічне доопрацювання сайту. Виконується, коли недостатньо ретельно продуманий функціонал, потрібно провести аудит і позбутися помилок. Експертам важливо слідувати новим інструментам управління, що дозволяють змінювати функціонал і дизайн.
  2. Маркетингова. Включає послуги з доопрацювання сайту з урахуванням нових схем, що залучають замовників і дають змогу оперативно реалізувати товари або послуги. Якщо дотримуватися старих схем, дані на сайті втрачають актуальність. Якщо виправлення помилок на вашому сайті проведено вчасно, онлайн-майданчик зберігає свій рейтинг у системі пошуку і дає змогу здійснити налаштування того, як виконати додаткові завдання.
  3. Оптимізація. Що таке доопрацювання сайтів у цьому випадку? Це комплекс заходів, які допомагають продуктивно взаємодіяти онлайн майданчику з пошуковими системами. Результат такої взаємодії – система, якою зручно користуватися відвідувачам, що підвищує показники реалізації продукції або послуг. Для цього фахівці займаються розробкою сайтів з опрацюванням структури, контенту і наповнення веб-ресурсу.

Агентство GTRIX пропонує скористатися унікальною можливістю замовити досвідченим фахівцям усунення неполадок веб-ресурсу, оновлення програм, модулів, включення плагінів. Також професійний дизайнер виконає редизайн сторінок.

Така модернізація веб-ресурсу дає змогу оновити застарілий сайт. Також ми допоможемо впоратися з ситуацією, коли онлайн проєкт не потрапляє в перші позиції результатів пошукових систем. Вартість доопрацювання сайту в GTRIX лояльна.

Інструменти модернізації сайту

Щоб досягти високих результатів у поліпшенні онлайн-майданчика, програмісти веб-студії в Києві займаються редизайном, оновлюють і розробляють модулі. Ще важливо інтегрувати веб-ресурс із соціальними мережами, прискорити завантаження сторінок і провести СЕО-оптимізацію.

Фахівці збільшують кількість відвідувачів завдяки інтеграції майданчика із соціальними мережами або платформами для торгівлі. Доопрацювання може бути представлено переробкою технічної або зовнішньої частини, впровадженням інструменту, який позитивно впливає на те, як працює онлайн майданчик.

Доработка сайта что это и для чего нужна

Як здійснюється переробка сайту

Щоб створення сайтів привело до бажаного результату, замовляти послугу краще у веб-студії, де працюють досвідчені розробники. Одна людина не може знати все. Тому за кожен етап розробки відповідає окремий фахівець.

Веб-студія GTRIX працює в Києві та по всій Україні. Послуги створення сайтів надаються під ключ. Щоб виконати виправлення наявних помилок на сайті, фахівець зустрічається з клієнтом. Для цього достатньо зателефонувати за номером, вказаним на нашому сайті. Менеджер запише вас на вільний і зручний час.

Після консультації, орієнтуючись на запит клієнта, складається технічне завдання. У ньому зазначено, що саме потрібно зробити. Наприклад, необхідне виправлення помилок в оптимізації вашого сайту. Вартість роботи помірна і відповідає високій якості результату.

Наші фахівці роблять усе, щоб онлайн бізнес залучив більше відвідувачів онлайн майданчика. Велику увагу програмісти приділяють виправленню всіх технічних помилок сайту. Адже від цього залежить, як працюватиме онлайн платформа: функціональність, як швидко завантажуватимуться сторінки та інші важливі характеристики.

Якщо ви не знаєте, що слід модернізувати, але бачите, що сайт не просуває товари чи послуги, замовте аналіз. Наші експерти визначать слабкі місця і проведуть переробку там, де це потрібно.

Коли не обійтися без доопрацювання сайту

Коли слід звернутися за модернізацією веб-ресурсу?

  1. Сайт показаний у видачі не на тому місці, на якому хотілося б.
  2. Яндексом було введено нові алгоритми, до яких слід адаптуватися.
  3. Фірма ініціювала ребрендинг.
  4. На сайті зафіксовано великий обсяг замовлень.
  5. У коді зафіксовано багато помилок.
  6. Якщо мобільних відвідувачів стало багато, слід створити мобільну версію веб-ресурсу.

Скористайтеся послугами з виправлення наявних помилок на сайті за привабливою ціною, і ви не пошкодуєте!

Сподобалася стаття?
0/5 (0)
Попередній Блог
Наступний